Guacamole z boczkiem i pomidorami

Guacamole z boczkiem i pomidorami
Przepis boczek i pomidor Guacamole jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 12g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś chipotle w sosie adobo, awokado, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rick Bayless ' s Bacon and Tomato Guacamole, Pesto Guacamole BLT (boczek, Letuce i pomidor) Sandwich, oraz Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miąższ z awokado miarka do dużej miski. Zacieru z tyłu dużego widelca lub masher ziemniaków zrobić masywną pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Cebulę umieścić w małym sitku i spłukać pod zimną wodą. Otrząsnąć nadmiar wody i przenieść do miski z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pozostałe składniki i wymieszać do połączenia. Doprawić sokiem z limonki i solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Udekorować dodatkową kolendrę i podawać natychmiast, lub umieścić arkusz folii bezpośrednio na powierzchni guacamole, przechowywać w lodówce do 2 godzin, a następnie udekorować kolendry i służyć. (Folia zapobiegnie zbrązowieniu powierzchni guacamole.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn