Guacamole z boczkiem i pomidorami
Przepis boczek i pomidor Guacamole jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 12g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś chipotle w sosie adobo, awokado, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rick Bayless ' s Bacon and Tomato Guacamole, Pesto Guacamole BLT (boczek, Letuce i pomidor) Sandwich, oraz Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miąższ z awokado miarka do dużej miski. Zacieru z tyłu dużego widelca lub masher ziemniaków zrobić masywną pastę.
Cebulę umieścić w małym sitku i spłukać pod zimną wodą. Otrząsnąć nadmiar wody i przenieść do miski z awokado.
Dodać pozostałe składniki i wymieszać do połączenia. Doprawić sokiem z limonki i solą w razie potrzeby.
Udekorować dodatkową kolendrę i podawać natychmiast, lub umieścić arkusz folii bezpośrednio na powierzchni guacamole, przechowywać w lodówce do 2 godzin, a następnie udekorować kolendry i służyć. (Folia zapobiegnie zbrązowieniu powierzchni guacamole.)