Guacamole Warzywne Dymne
Wędzone warzywa Guacamole jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 7G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka awokado, sól, papryka jalapeño, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Smoky Guacamole, Smoky Guacamole, oraz Spooky Smoky Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieść awokado i sok z limonki razem w średniej misce. Wymieszać z kwaśną śmietaną, octem i solą. Wyluzuj.
Warzywa posmaruj olejem i w razie potrzeby umieść w koszu grillowym.
Warzywa grillowane, bez pokrywy grillowej, na średnim ogniu (od 350 do 40
Usuń nasiona z papryki jalapeo. Warzywa posiekać; wymieszać z mieszaniną awokado. Przykryć i schłodzić, w razie potrzeby.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.