Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole

Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole
Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 54 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. 68 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście epazote, sól, meksykańskie awokado hass i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole, Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), oraz guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory w słoiku blendera pierwszy, a następnie dodać epazote, czosnek, cebula, chiles, sok z limonki, i sól. Zmiksować na bardzo gładką masę, przez co najmniej minutę (cierpliwości; patrz uwaga poniżej). Miąższ awokado miażdżyć łyżką do słoika blendera i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
AwokadoAwokado
2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana2 Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W razie potrzeby dodaj trochę wody, aby uzyskać nadającą się do nalewania konsystencję. Doprawić do smaku z dodatkiem chile, soku z limonki i soli, i jeszcze raz zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
SólSól
3
Ta salsa najlepiej smakuje w dniu, w którym jest zrobiona, ale kwasowość z tomatillos uchroni ją przed odbarwieniem tak szybko, jak większość guacamoli. Będzie pyszny następnego dnia, jeśli przechowasz go w lodówce z kawałkiem folii dociskanej do powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Niech dojdzie do temperatury pokojowej, zanim podasz.
5
Uwaga: Mieszanie Upartych Tomatillos
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
6
To trwa minutę lub tak ostrza słoika blendera złapać surowe posiekane Tomatillo. Gdy to zrobią, wszystkie składniki zostaną przyciągnięte do nich. Bądź cierpliwy i nie dodawaj wody. Jeśli pomidory nie spłyną po około minucie, zatrzymaj mikser, poprowadź je drewnianą łyżką i spróbuj ponownie zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Przedruk za zgodą prawdziwie meksykańskiego Roberto Santibañez z JJ Goode, (C) © 2011 John Wiley & Sons, Inc.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn