Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Guacamole Tacos z Tomatillo i sosu stek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 855 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli, ząbki czosnku, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Guacamole Tacos z sosem Tomatillo stek, Pikantne steki Tacos z południowo-zachodnim Guacamole, oraz Meksykańskie Tacos ze stekiem z prostym Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wszystkie chiles w średnim rondlu, następnie dodać pomidory i 3 szklanki wody. Przykryć i gotować, aż chiles i Tomatillo są miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Schłodzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Papryka Chili
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Połącz mieszaninę tomatillo, czosnek, anyż i oregano w procesorze; zmiksuj na gładką masę. Szczep, odrzucanie ciał stałych. Wytrzyj ten sam rondel do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Anyż
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
4
Dodajemy przecedzony SOS, gotujemy na wolnym ogniu 5 minut, następnie dodajemy 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Woda
5
Dodać posiekany stek; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować, aż sos lekko pokrywa tył łyżki, dodając więcej wody przez łyżeczki, jeśli sos jest zbyt gęsty (konsystencja jest podobna do cienkiego Bolognese), o 15 protokół. Doprawić do smaku solą. Czy sos z wyprzedzeniem może być wykonany 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać schłodzone. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bolognese
SOS
Stek
Woda
Sól
6
Używając łyżki, wyjąć miąższ awokado i umieścić w średniej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.