Guacamole Tacos z sosem Tomatillo i stekiem

Guacamole Tacos z sosem Tomatillo i stekiem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Guacamole Tacos z Tomatillo i sosu stek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 855 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli, ząbki czosnku, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Guacamole Tacos z sosem Tomatillo stek, Pikantne steki Tacos z południowo-zachodnim Guacamole, oraz Meksykańskie Tacos ze stekiem z prostym Guacamole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wszystkie chiles w średnim rondlu, następnie dodać pomidory i 3 szklanki wody. Przykryć i gotować, aż chiles i Tomatillo są miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Schłodzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz mieszaninę tomatillo, czosnek, anyż i oregano w procesorze; zmiksuj na gładką masę. Szczep, odrzucanie ciał stałych. Wytrzyj ten sam rondel do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
AnyżAnyż
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4
Dodajemy przecedzony SOS, gotujemy na wolnym ogniu 5 minut, następnie dodajemy 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
5
Dodać posiekany stek; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować, aż sos lekko pokrywa tył łyżki, dodając więcej wody przez łyżeczki, jeśli sos jest zbyt gęsty (konsystencja jest podobna do cienkiego Bolognese), o 15 protokół. Doprawić do smaku solą. Czy sos z wyprzedzeniem może być wykonany 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać schłodzone. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BologneseBolognese
SOSSOS
StekStek
WodaWoda
SólSól
6
Używając łyżki, wyjąć miąższ awokado i umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodaj kolendrę, cebulę i 1 łyżeczkę soli; grubo zacieru widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
SólSól
8
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać 1 tortilla na raz i gotować, aż lekko zmięknie, o 5 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
10
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
Umieść 2 łyżki guacamole na środku każdej tortilli; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
RolkaRolka
12
Miejsce na talerzach, szew stronie w dół.
13
Polać ciepłym sosem mięsnym tacos na pokrycie i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn