Guacamole Szparagowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Szparagowy Guacamole może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, jogurt, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Guacamole, Szparagi Guacamole, oraz Szparagi Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szparagi w wkładce do parownika i ustaw do garnka na 1 cal wody; doprowadzić wodę do wrzenia.
Przykryj garnek i gotuj szparagi na parze przez 5 minut.
Przełóż szparagi do miski robota kuchennego i puree, aż będą gładkie.
Połączyć puree szparagowe z jogurtem, sok z limonki, kolendra,zielona cebula, papryka jalapeno, czosnek, pomidor, sos Worcestershire, i ostry sos pieprzowy w dużej misce; delikatnie wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia.