Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger
Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Mieszanka mielonej wołowiny, pomidorów, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. 244 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger, Guacamole kolendrowo-limonkowe, oraz Rozgnieciony Groch Guacamole Z Kolendrą, Imbirem I Limonką.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Aby guacamole, rozgnieść awokado w średniej misce z sokiem z pół limonki, jalapeno, pomidory, 1/4 szklanki cebuli, i 1 1/2 łyżeczki mielonego czosnku; doprawić do smaku solą, i odstawić.
W dużej misce, wymieszać wołowinę, sok z pół limonki, 1 łyżka czosnku, chili w proszku, 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę cebuli, i kolendry. Uformować mięso na 6 pasztecików.
Gotować hamburgery do pożądanej doneness na rozgrzanym grillu.
Dodać kawałek sera do każdego hamburgera w ostatniej chwili gotowania.
Podawać na opiekanych bułkach z odrobiną guacamole.