Grzyby z sosem sojowym polewa
Grzyby z sosem sojowym glazury może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, czosnek, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grzyby Z Sosem Sojowym Polewa, Makaron Z Sosem Sojowym, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać grzyby; gotować i mieszać, aż grzyby zmiękną i uwolnił ich płyn, o 5 protokół. Mieszać w czosnku; nadal gotować i mieszać przez 1 minutę.
Wlać sos sojowy; gotować grzyby w sosie sojowym, aż płyn odparuje, o 4 protokół.