Grzyby z kraba i sera pleśniowego
Grzyby z kraba i sera pleśniowego wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką zieloną cebulę, sól, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Z łyżką wynik 31%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Grzyby Z Sera Pleśniowego, Grzyby Z Sera Pleśniowego, oraz Grzyby Faszerowane Serem Pleśniowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Usuń łodygi grzybów i drobno posiekaj; odłóż czapki na bok. Na dużej patelni podsmaż posiekane pieczarki i cebulę na maśle przez 5-7 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia. Dodaj kraba, bułkę tartą, ser pleśniowy, pietruszkę i sól. Łyżka do czapek grzybowych.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450° przez 8-10 minut lub do podgrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Skorupiaki w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay]()
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
Jasny słomkowy kolor. Aromaty są obfite i uwodzicielskie z nutami nektaryny i akacji. Elegancki, okrągły i dobrze zbalansowany ze smakami egzotycznych owoców i długim finałem. Powinien być eleganckim towarzyszem mieszanych sałatek, grillowanych mięs, ryb i skorupiaków.