Grzyby z kasztanami i tymiankiem
Grzyby z kasztanami i tymiankiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 204 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ząbki czosnku, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Grzyby z kasztanami i tymiankiem, Dziki Ryż, Kasztany Grzyby I Jarmuż, oraz Kurczak duszony z grzybami i tymiankiem.
Instrukcje
Stopić 3 łyżki masła w dużej głębokiej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i smażyć do miękkości i złoty, o 6 protokół.
Dodać czosnek i wymieszać 30 sekund.
Dodaj pozostałe 3 łyżki masła i mieszaj do rozpuszczenia.
Dodać grzyby, posypać solą i pieprzem. Smażyć do miękkości i brązowy, o 10 protokół.
Dodać tymianek i wymieszać 1 minutę.
Dodaj Maderę i gotuj na wolnym ogniu, aż prawie odparuje, o 1 minutę.
Dodać kasztany i śmietanę do ubijania i gotować na wolnym ogniu, aż śmietana zgęstnieje i pokryje mieszankę grzybową, około 1 minuty. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miski; posypać szczypiorkiem.