Grzyby Szwajcarskie Burgery

Grzyby Szwajcarskie Burgery
Mushroom Swiss Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 16G tłuszczu i w sumie 490 kalorii. Za 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś panierowane krążki cebulowe, przyprawę do steków montrealskich, szwajcarski ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Szwajcarskie Hamburgery Grzybowe, Grzyby Szwajcarskie Burgery, oraz Grillowane Szwajcarskie Burgery Grzybowe.

Instrukcje

1
Podgrzej grill gazowy lub węglowy do bezpośredniego ogrzewania. Ostrożnie posmaruj olejem ruszt grillowy. W dużej misce wymieszaj wołowinę, 3/4 szklanki sosu do gotowania, bułkę tartą i przyprawę do steków. Uformuj mieszankę w 6 pasztecików o grubości około 1/2 cala. Spryskaj obie strony pasztecików sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść placki na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 12 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony w środek pasztecików odczyta 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Rozłóż 1 1/2 łyżeczki sosu do gotowania na każdym burgerze i posyp plasterkami sera podczas ostatnich 1 do 3 minut grillowania lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
W międzyczasie podgrzej krążki cebuli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Ułóż placki na dolnych połówkach bułek; na wierzchu 2 krążki cebuli. Top z wierzchołkami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn