Grzyby Portobello z perłowym jęczmieniem i konserwowaną cytryną z ' Ottolenghi

Grzyby Portobello z perłowym jęczmieniem i konserwowaną cytryną z ' Ottolenghi
Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.58 za porcję. Mieszanka tymianku, liści tymianku, wywar warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażona Papryka Jęczmień Perłowy, Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello.

Instrukcje

1
Najpierw ugotuj jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
2
Rozgrzać olej słonecznikowy w rondlu na bazie ciężkiej i podsmażyć cebulę i czosnek, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Mieszaj jęczmień, obniż ogień, następnie przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę, aż cała ciecz zostanie wchłonięta i jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177° / 180°C. weź dużą blachę do pieczenia i nasmaruj ją mocno dwiema trzecimi masła. Rozsypać gałązki tymianku na nim. Wyłóż grzyby i umieść czapki grzybowe, łodygę do góry, na tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wlać wino, wywar i roztrzepać pokrojony czosnek. Każdy grzyb doprawiamy kilkoma gałkami pozostałego masła, następnie doprawiamy solą i pieprzem. Przykryć patelnię folią aluminiową i wstawić do piekarnika na 15 do 20 minut, aż grzyby będą miękkie. Pozostaw je w sokach do gotowania, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Gdy jęczmień jest gotowy, zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z zachowaną cytryną, fetą, pietruszką i tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Aby służyć, podgrzej grzyby w piekarniku na kilka minut, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umieść każdy grzyb, łodygę do góry, na talerzu do serwowania. Miarka jęczmień na wierzchu i łyżka niektóre soki pieczarkowe nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
8
Udekorować kiełkami bazylii i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
KiełkiKiełki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn