Grzyby Muszkatołowe

Grzyby Muszkatołowe
Grzyby muszkatołowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, mieloną gałkę muszkatołową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Syrop Z Gałki Muszkatołowej, Gałka Muszkatołowa Meltaways, oraz Gofry Z Gałką Muszkatołową.

Instrukcje

1
Grzyby oczyścić i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2
Połącz wszystkie składniki na patelni i gotować na średnim ogniu, aż wino dojdzie do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i podawać na gorąco.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn