Grzyby i wołowina na soczewicy

Grzyby i wołowina na soczewicy
Grzyby i wołowina nad soczewicą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 85g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pomidor, limonkę, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Wołowina i grzyby, Wołowina Z Grzybami, oraz Wołowina, brokuły i grzyby.

Instrukcje

1
Wapno mikrofalowe w małej misce, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Opłucz wołowinę, aby usunąć pozostałości krwi i osuszyć papierowym ręcznikiem. Natrzeć solą i pieprzem i odstawić na krótko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Połącz szalotkę, czosnek, tymianek, pietruszkę, szałwię i oliwę z oliwek, aby utworzyć gładką pastę. Wcierać w wołowinę i odstawić na minimum 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Rozgrzać olej w dużej patelni saute z bezpiecznym uchwytem piekarnika i podsmażyć wołowinę ze wszystkich stron. Piecz w piekarniku, aż wołowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 125 stopni F, około 20 do 25 minut, więc po wyciągnięciu go osiągnie 145 Stopni F dla średniej doneness podczas przenoszenia gotowania, podczas gdy odpoczywa. (Będziesz używać soków z patelni do soczewicy, więc nie wyrzucaj ich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podczas gdy wołowina jest pieczenie, opłukać soczewicy w durszlaku i zbadać, aby upewnić się, że nie ma obcych materiałów (takich jak kamyki).
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
Przełożyć do rondla z wystarczającą ilością wody do przykrycia i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz i gotuj na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż soczewica zostanie ponownie nawodniona i wchłonie wodę, a następnie usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podczas gotowania soczewicy, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i saute białą cebulę, aż półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula BiałaCebula Biała
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać 2 łyżki masła do patelni saute i kiedy się rozpuści, dodać shiitake, crimini, i portobello grzyby do patelni cebuli wraz z szałwią i tymiankiem. Gotować grzyby, aż zaczną mięknąć i zrezygnować z soków. Mieszamy podsmażoną mieszankę cebulowo-Grzybowo-ziołową do garnka z soczewicą wraz z demi-glace. Obniż ciepło i gotuj przez kilka minut, aby zintegrować smaki, ale nie pozwól, aby soczewica stała się sypka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
SoczewicaSoczewica
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Zdjąć z ognia i przechowywać w ciepłym miejscu.
11
Wyjąć wołowinę z piekarnika i przełożyć na półmisk narzędziowy, aby odpocząć. Przecedzić soki z wołowiny na mieszaninę soczewicy i wymieszać, aby połączyć. Bądź przykryty i ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Pokrojoną wołowinę w cienkie plasterki. Pomidorki pokrojone w kostkę wymieszać z soczewicą. Łyżka trochę soczewicy / mieszanki grzybowej do środka naczynia i top z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
SoczewicaSoczewica
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
13
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn