Grzyby i wołowina na soczewicy

Grzyby i wołowina na soczewicy
Grzyby i wołowina nad soczewicą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 85g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pomidor, limonkę, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Wołowina i grzyby, Wołowina Z Grzybami, oraz Wołowina, brokuły i grzyby.

Instrukcje

1
Wapno mikrofalowe w małej misce, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Opłucz wołowinę, aby usunąć pozostałości krwi i osuszyć papierowym ręcznikiem. Natrzeć solą i pieprzem i odstawić na krótko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Połącz szalotkę, czosnek, tymianek, pietruszkę, szałwię i oliwę z oliwek, aby utworzyć gładką pastę. Wcierać w wołowinę i odstawić na minimum 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozgrzać olej w dużej patelni saute z bezpiecznym uchwytem piekarnika i podsmażyć wołowinę ze wszystkich stron. Piecz w piekarniku, aż wołowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 125 stopni F, około 20 do 25 minut, więc po wyciągnięciu go osiągnie 145 Stopni F dla średniej doneness podczas przenoszenia gotowania, podczas gdy odpoczywa. (Będziesz używać soków z patelni do soczewicy, więc nie wyrzucaj ich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podczas gdy wołowina jest pieczenie, opłukać soczewicy w durszlaku i zbadać, aby upewnić się, że nie ma obcych materiałów (takich jak kamyki).
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
Przełożyć do rondla z wystarczającą ilością wody do przykrycia i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz i gotuj na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż soczewica zostanie ponownie nawodniona i wchłonie wodę, a następnie usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podczas gotowania soczewicy, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i saute białą cebulę, aż półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula BiałaCebula Biała
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać 2 łyżki masła do patelni saute i kiedy się rozpuści, dodać shiitake, crimini, i portobello grzyby do patelni cebuli wraz z szałwią i tymiankiem. Gotować grzyby, aż zaczną mięknąć i zrezygnować z soków. Mieszamy podsmażoną mieszankę cebulowo-Grzybowo-ziołową do garnka z soczewicą wraz z demi-glace. Obniż ciepło i gotuj przez kilka minut, aby zintegrować smaki, ale nie pozwól, aby soczewica stała się sypka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
SoczewicaSoczewica
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Zdjąć z ognia i przechowywać w ciepłym miejscu.
11
Wyjąć wołowinę z piekarnika i przełożyć na półmisk narzędziowy, aby odpocząć. Przecedzić soki z wołowiny na mieszaninę soczewicy i wymieszać, aby połączyć. Bądź przykryty i ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Pokrojoną wołowinę w cienkie plasterki. Pomidorki pokrojone w kostkę wymieszać z soczewicą. Łyżka trochę soczewicy / mieszanki grzybowej do środka naczynia i top z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
SoczewicaSoczewica
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
13
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn