Grzyby i Ricotta Bruschetta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 387 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki, Skórka z cytryny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pean i Ricotta Bruschetta, Bruschetta Z Ricottanem I Karczochami, oraz Herbed Ricotta Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce wymieszać ricottę, jajko, skórkę z cytryny, 1/2 łyżeczki soli, pieprz czarny i płatki pieprzu czerwonego na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Srebrne Nonpareile
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Kromki chleba tostowego ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Posypać 1 łyżką oliwy z oliwek i równomiernie podzielić mieszaninę ricotta na 4 kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser rumiany, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Masło ciepła i 1 łyżka oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby w mieszaninie, aż rumiane, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj zieloną cebulę; gotować i mieszać, aż zmiękną, 2 do 3 protokół. Wymieszać wino marsala do mieszaniny i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
8
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
9
Dodać bulion z kurczaka i sok z cytryny na patelni; gotować, aż płyn odparuje. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Natkę pietruszki wymieszać z masłem. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Łyżka mieszanki grzybowej równo na 4 kromkach chleba pokrytego ricottą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.