Grzyby Faszerowane Ryżem Imbirowym

Grzyby Faszerowane Ryżem Imbirowym
Imbir ryż nadziewane grzybami jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, olej canolan, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek Ryż Faszerowany Portobello Grzyby, Pieczarki Portobello faszerowane kiełbasą i ryżem, oraz Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małej misce połącz 1/2 łyżki przyprawy teriyaki i 2 łyżki oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Nakrętki do pieczenia ułożyć na blasze i posmarować mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec, aż zmiękną, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podczas pieczenia grzybów, podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju rzepakowego na dużej patelni lub wok na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodać posiekane łodygi grzybów, scallion, imbir, i czosnek i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
7
Dodać mieloną wieprzowinę i gotować, aż gotowane przez, o 5 protokół. Wymieszać z sosem sojowym i pozostałą przyprawą teriyaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8
Dodać ryż i gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
9
Nakrętki grzybowe posmarować mieszanką ryżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Groszek Goya®Groszek Goya®
10
Przełożyć na talerz, udekorować kolendrą i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn