Grzyby faszerowane (Hongos Rellenos de Chorizo)
Nadziewane grzyby (Hongos Rellenos de Chorizo) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, chorizo, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczarki Nadziewane Chorizo, Pieczarki Nadziewane chorizo i Jarlsberg, oraz Chorizo Hash nadziewane pieczarki śniadaniowe z jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pokroić chorizo na 1-calowe kawałki i umieścić je w robocie kuchennym. Pulsuj, aż chorizo zostanie drobno posiekane. Odstawić.
Usunąć łodygi z grzybów. Zmielić połowę łodyg(można to zrobić w misce roboczej robota kuchennego). Zarezerwuj drugą połowę łodyg do innego użytku lub wyrzuć je.
Nasadki grzybowe posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek i ułożyć na blasze do pieczenia. Odstawić.
Wlać pozostałą 1/3 szklanki oliwy z oliwek do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i mielone łodygi grzybów. Gotować, mieszając, tylko do miękkości, 2 do 3 protokół.
Dodaj bułkę tartą i wrzucić i mieszać aż tosty złoty kolor. Zeskrobać mieszaninę okruchów chleba do miski i odstawić.
Wytrzyj patelnię czystą ręcznikami papierowymi i dodaj mielone chorizo. Gotować na dużym ogniu, aż pachnące i błyszczące, o 3 protokół.
Dodaj do mieszanki okruchów chleba.
Dodać bulion z kurczaka i pietruszkę i puch widelcem. Wymieszać z serem Manchego. Użyj łyżki, aby wypełnić pokrywy grzybowe, mocując farsz atrakcyjnie.
Piec, aż farsz jest lekko rumiane, 20 do 25 protokół.
Podawać na gorąco lub na ciepło.