Grzyby Faszerowane Boczkiem
Boczek nadziewane grzyby jest hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 11g tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką bekon, sól i mielony pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 444 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grzyby Faszerowane Boczkiem, Pieczarki Nadziewane bekonem i parmezanem, oraz Papryka faszerowana boczkiem i grzybami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową.
Na dużej patelni ugotuj cebulę i boczek na średnim ogniu, aż będą chrupiące.
Wyjmij miksturę z patelni i odstaw na bok. Na tej samej patelni dodaj bourbon i serek śmietankowy i ciągle mieszaj, aż serek śmietankowy się rozpuści i wymiesza z burbonem.
Dodaj mieszankę cebuli i boczku z powrotem na patelnię i wymieszaj razem.
Dodaj bułkę tartą, sól i pieprz i wymieszaj.
Przełóż miksturę do czapek grzybowych i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piecz, aż grzyby będą miękkie, 25 do 35 minut. Posyp parmezanem i włóż z powrotem do piekarnika, aby ser się stopił.
Wyjmij z piekarnika i podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na nadziewane grzyby. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.