Grzyby Dzikie en Papillote

Grzyby Dzikie en Papillote
Grzyby Dzikie en Papillote to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, pietruszka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wild Striped Bass en Papillote, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz Penne z grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko posmaruj 4 (12-calowe) kwadraty pergaminu odrobiną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
W dużej misce wrzucić grzyby z ziołami, szalotką, czosnkiem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, następnie wrzucić z pozostałym masłem i podzielić na pergaminowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ZiołaZioła
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Fold pergamin dołączyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Pieczemy na płytkiej patelni 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać paczki na talerzach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn