Grzyby Dzikie en Papillote
Grzyby Dzikie en Papillote to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, pietruszka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wild Striped Bass en Papillote, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz Penne z grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Lekko posmaruj 4 (12-calowe) kwadraty pergaminu odrobiną masła.
W dużej misce wrzucić grzyby z ziołami, szalotką, czosnkiem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, następnie wrzucić z pozostałym masłem i podzielić na pergaminowe kwadraty.
Fold pergamin dołączyć grzyby.
Pieczemy na płytkiej patelni 20 minut.
Podawać paczki na talerzach.