Grzyby Dzikie-Chèvre Crostini

Grzyby Dzikie-Chèvre Crostini
Dziki Grzyb-Chèvre Crostini jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1412 kalorii. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Crostini Z Dzikich Grzybów, Crostini Z Dzikich Grzybów, oraz Crostini Z Dzikich Grzybów.

Instrukcje

1
Ułóż plasterki bagietki w jednej warstwie na 12-na 15-calowej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Blaty pędzla lekko z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Piec na środkowym stelażu w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350 do złotego koloru, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W międzyczasie przycinaj i odrzucaj przebarwione końce łodygi, kawałki gruzu i posiniaczone plamy z grzybów (w przypadku shiitakes usuń całą łodygę). Grzyby dobrze opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
5
Pokrój grzyby większe niż 1/2 cala na plastry o grubości 1/4 cala; mniejsze pozostaw w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Na patelni 10-do 12-cala na średnim ogniu, roztopić masło; dodać czosnek i mieszać często aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodać grzyby, szalotki i tymianek; mieszać często, aż płyn odparuje i grzyby są dobrze rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Dodaj wino, bulion i ocet i wymieszać, aby uwolnić rumiane kawałki; gotować, aż płyn odparuje, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodać sól i pieprz do smaku. Utrzymuj ciepło na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
10
Chvre rozłożyć równo na tostowych plastrach bagietki. Łyżka ciepłej mieszanki grzybowej równo nad serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
Posypać równomiernie natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia49
Magazyn