Grzyby Dzikie-Chèvre Crostini

Grzyby Dzikie-Chèvre Crostini
Dziki Grzyb-Chèvre Crostini jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1412 kalorii. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Crostini Z Dzikich Grzybów, Crostini Z Dzikich Grzybów, oraz Crostini Z Dzikich Grzybów.

Instrukcje

1
Ułóż plasterki bagietki w jednej warstwie na 12-na 15-calowej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Blaty pędzla lekko z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
3
Piec na środkowym stelażu w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350 do złotego koloru, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W międzyczasie przycinaj i odrzucaj przebarwione końce łodygi, kawałki gruzu i posiniaczone plamy z grzybów (w przypadku shiitakes usuń całą łodygę). Grzyby dobrze opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
5
Pokrój grzyby większe niż 1/2 cala na plastry o grubości 1/4 cala; mniejsze pozostaw w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Na patelni 10-do 12-cala na średnim ogniu, roztopić masło; dodać czosnek i mieszać często aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać grzyby, szalotki i tymianek; mieszać często, aż płyn odparuje i grzyby są dobrze rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Dodaj wino, bulion i ocet i wymieszać, aby uwolnić rumiane kawałki; gotować, aż płyn odparuje, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodać sól i pieprz do smaku. Utrzymuj ciepło na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10
Chvre rozłożyć równo na tostowych plastrach bagietki. Łyżka ciepłej mieszanki grzybowej równo nad serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
11
Posypać równomiernie natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia49
Magazyn