Grzyby Dzikie Bruschetta

Grzyby Dzikie Bruschetta
Bruschetta z grzybami dzikimi może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, soli koszernej, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Bruschetta Grzybowa, oraz Bruschetta Grzybowo-Oliwkowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój bagietkę na 24 (1/4 cala grubości) plastry; ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru (4-5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż będzie bardzo gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
4
Dodaj mieszankę grzybową; gotuj, aż woda uwolni się i grzyby brązowieją 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Przełożyć do miski; ostudzić. Grzyby wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek, octem balsamicznym, liśćmi oregano, solą koszerną i czarnym pieprzem. Cienko ogolić ser pecorino. Rukolę podzielić na plastry bagietki; na wierzchu po 1 łyżce pieczarek i trochę pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
PecorinoPecorino
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
BagietkaBagietka
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn