Grzyby Dziki Ryż
Grzybowy dziki ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 186 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ryż, ścinane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryż Z Dzikimi Grzybami, Grzyby Dziki Ryż, oraz Placek z dzikim ryżem i grzybami.
Instrukcje
W dużym rondlu, połączyć wodę, dziki ryż, masło i 1/2 łyżeczki soli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut. Wymieszać z brązowym ryżem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25-30 minut dłużej lub aż ryż będzie miękki.
Tymczasem, na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Usunąć boczek do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 2 łyżki kapieli. W kapie, podsmażyć grzyby, cebula, papryka i seler, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać bulion i pozostałą sól. Doprowadzić do wrzenia.
Połączyć skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną grzybów. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje; wymieszać migdały i boczek.
Ryż odcedzić, dodać mieszankę grzybową.
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do ogrzania przez.