Grzyby Dziki Ryż

Grzyby Dziki Ryż
Grzybowy dziki ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 186 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ryż, ścinane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryż Z Dzikimi Grzybami, Grzyby Dziki Ryż, oraz Placek z dzikim ryżem i grzybami.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć wodę, dziki ryż, masło i 1/2 łyżeczki soli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut. Wymieszać z brązowym ryżem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25-30 minut dłużej lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BrązowyRyż Brązowy
Dziki RyżDziki Ryż
MasłoMasło
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Tymczasem, na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usunąć boczek do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 2 łyżki kapieli. W kapie, podsmażyć grzyby, cebula, papryka i seler, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać bulion i pozostałą sól. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
PaprykaPapryka
SelerSeler
BoczekBoczek
BulionBulion
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Połączyć skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną grzybów. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje; wymieszać migdały i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
GrzybyGrzyby
MigdałyMigdały
BoczekBoczek
WodaWoda
5
Ryż odcedzić, dodać mieszankę grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RyżRyż
6
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do ogrzania przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn