Grzyby Duszone Sojowo

Grzyby Duszone Sojowo
Grzyby duszone sojowo to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sherry, grzyby shiitake, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karczochy Duszone I Grzyby, Duszona Wołowina I Grzyby, oraz Kurczak duszony z pieczarkami.

Instrukcje

1
Grzyby dobrze opłukać i umieścić w 1 1/2 - do 2-quart patelni. Przykryć gorącą wodą i odstawić do miękkości, 15 do 20 minut. Wyjmij grzyby, przycinaj i odrzucaj twarde łodygi. Powoli wlać 2 szklanki moczonej wody do szklanki miary i rezerwy; wyrzucić pozostałą wodę z osadem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Opłukać patelnię i zwrócić grzyby i zarezerwowane moczenie wody do niego; dodać sos sojowy, sherry, i cukier. Lekko zmiażdżyć imbir i czosnek płaską stroną noża i dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przykryć patelnię i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby będą miękkie do ugryzienia, 15 do 20 protokół. Odkryć i gotować na dużym ogniu, aż większość cieczy odparuje, o 15 minut. W razie potrzeby usuń imbir i czosnek. Wymieszać z olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Grzyby wlać do naczynia i posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Podawać na gorąco lub chłodno.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn