Grzyby Bolognese

Grzyby Bolognese
Grzyb Bolognese jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Mieszanka bulionu wołowego, mielona gałka muszkatołowa, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grzyby Bolognese, Grzyby Bolognese, oraz Spaghetti z grzybami Bolognese.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 1/2 łyżeczki masła z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać grzyby portobello, cebula, marchew, i seler, aż warzywa są zmiękczone i zaczynają brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść mieszaninę grzybów do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wlać białe wino do patelni i doprowadzić do wrzenia, rozpuszczając wszelkie rumiane bitów smakowych z dna patelni. Pozostawić do gotowania wina przez około 2 minuty, aż zmniejszy się, i wlać do rondla. Wymieszać bulion wołowy i pastę pomidorową do mieszaniny w rondlu, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, częściowo pokryte, aż bulion wołowy zmniejszy się i warzywa są bardzo miękkie, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Roztopić 1 łyżeczka masła w oryginalnej patelni, i gotować i mieszać grzyby enoki, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjąć enoki i posiekać. Pokrojone grzyby enoki wymieszać z sosem i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut; wymieszać z grubą śmietaną i pozostawić do ogrzania (nie gotować). Doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn