Grzybowe Risotto Z Kurczakiem Jęczmiennym

Grzybowe Risotto Z Kurczakiem Jęczmiennym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj risotto z kurczakiem z grzybami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, oliwę z oliwek, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z jęczmieniem, kurczakiem i grzybami, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Risotto z grzybami i jęczmieniem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Piersi z kurczaka umieścić w naczyniu do pieczenia i zalać octem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piecz piersi kurczaka w rozgrzanym do momentu, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C). Kurczaka pokroić na małe kawałki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
W międzyczasie doprowadzić wodę i wywar warzywny do niskiego wrzenia w rondlu, a następnie wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu o grubym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zacznie się złocisty brąz na brzegach, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem, następnie dodać grzyby, gotować, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Wlać 1% mleka i mleko odparowane do tego samego rondla i podgrzewać przez 2 minuty. Wymieszać z jęczmieniem. Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać w 1 szklance wrzącego bulionu warzywnego; kontynuować mieszanie, aż jęczmień wchłonie płyn i stanie się kremowy. Powtarzaj ten proces, aż zostanie tylko 1 szklanka bulionu. Kurczaka wymieszać z ostatnią filiżanką bulionu. Po zakończeniu jęczmień powinien być miękki, ale lekko jędrny, około 45 minut. Przed podaniem wymieszaj masło, parmezan i ser Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Procent Mleka1 Procent Mleka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
JęczmieńJęczmień
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn