Grzyb-wino filet rybny En Papillote
Filet z ryby z grzybami i Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Mieszanka labraksa, grzybów, źródeł tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet z łososia en Papillote z warzywami Julienne, Fish En Papillote, oraz Fish En Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 Fprzygotuj pergamin lub papier aluminiowy, aby złożyć torebkę.Filety rybne doprawiamy solą i pieprzem po obu stronach
Placeboth filety na indywidualnychczęści pergaminu lub aluminium, a wierzch równomiernie z dymką, grzybami i tymiankiem.Zacznij robić fałdy na torebce i przed jej całkowitym zamknięciem dodaj śmietanę i wino.Upewnij się, że torebka jest szczelnie zamknięta i umieść je na blasze kuchennej.
Piec przez 12-15 minut i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.