Grzyb Orzo

Grzyb Orzo
Mushroom Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. 129 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, makaron orzo, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarka Szwajcarska Orzo, Risotto Z Grzybami Orzo, oraz Risotto Orzo z grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 1/2 masło na patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Wymieszać orzo, pieczarki i pozostałe masło. Gotować i mieszać 5 minut, aż masło stopi się i grzyby są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Wlać wodę i wino do patelni i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Doprawić czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Gotować 7 do 10 minut, aż orzo jest al DENTE. Wymieszać z parmezanem i natką pietruszki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn