Grzyb Orzo
Mushroom Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. 129 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, makaron orzo, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarka Szwajcarska Orzo, Risotto Z Grzybami Orzo, oraz Risotto Orzo z grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1/2 masło na patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować, aż złoty kolor brązowy.
Wymieszać orzo, pieczarki i pozostałe masło. Gotować i mieszać 5 minut, aż masło stopi się i grzyby są miękkie.
Wlać wodę i wino do patelni i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Doprawić czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Gotować 7 do 10 minut, aż orzo jest al DENTE. Wymieszać z parmezanem i natką pietruszki do podania.