Grzyb-Dziki Ryż Pilaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pilawu z dzikiego ryżu z grzybami. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz bulion o smaku wołowiny, sól, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wild Rice & Mushroom Pilaf, Kurczak i grzyby Dziki Ryż Pilaf, oraz Dziki Ryż I Pieczarkowy Pilaw Z Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym rozpuścić 1/4 szklanki masła na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle 3 minuty.
Dodać grzyby; gotować 3 minuty dłużej, od czasu do czasu mieszając, aż cebula będzie miękka i grzyby będą złote.
Dodaj dziki ryż i brązowy ryż; gotować i mieszać 1 minutę.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; gotować na wolnym ogniu od 45 do 50 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać pozostałe 2 łyżki masła, tymianek, sól i pieprz.