Grzyb-Dziki Ryż Pilaf

Grzyb-Dziki Ryż Pilaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pilawu z dzikiego ryżu z grzybami. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz bulion o smaku wołowiny, sól, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wild Rice & Mushroom Pilaf, Kurczak i grzyby Dziki Ryż Pilaf, oraz Dziki Ryż I Pieczarkowy Pilaw Z Żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-ćwiartkowym rozpuścić 1/4 szklanki masła na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać grzyby; gotować 3 minuty dłużej, od czasu do czasu mieszając, aż cebula będzie miękka i grzyby będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj dziki ryż i brązowy ryż; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
4
Wymieszać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; gotować na wolnym ogniu od 45 do 50 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać pozostałe 2 łyżki masła, tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn