Grzyb-Crepe Cannelloni
Grzyb-Crepe Cannelloni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 294 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan, podstawowe naleśniki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Cannelloni Z Grzybami Szpinakowymi, Ww szpinak i grzyby Cannelloni Redo, oraz Cannelloni ze słodkich ziemniaków i grzybów z duszoną Escarole i fasolą maślaną (wegańska) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie grzybowe, rozgrzej olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj oregano i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać wino i gotować przez 3 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i 1 łyżeczką mąki.
Zdjąć z ognia i ostudzić. Wymieszać z serem ricotta, 1 łyżką parmezanu, 1/2 łyżeczki soli i czarnym pieprzem.
Aby przygotować sos parmezan, umieść 3 łyżki mąki w małym rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i gałki muszkatołowej.
Umieścić na średnim ogniu; gotować do zgęstnienia (około 3 minut), stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać 2 łyżki parmezanu. Trzymaj ciepło.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Aby przygotować cannelloni, łyżka 1/4 szklanki mieszanki grzybowej w środku każdej krepy; zwinąć.
Miejsce, szew boki w dół, w każdym z 4 zapiekanych naczyń lub w 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Łyżka połowę pomidorów na naleśniki, i top z sosem parmezan i pozostałe pomidory.
Posypać 1 łyżką parmezanu.
Piec w temperaturze 218° przez 15 minut. Włącz brojlery (nie wyjmuj naczynia z piekarnika); broil 3 minuty lub aż ser lekko rumiany.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.