Grzechotnik z Tapenadą oliwkową

Grzechotnik z Tapenadą oliwkową
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Grzechotnik z Tapenadą oliwkową może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, rozmaryn, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Tapenada Oliwkowa, oraz Tapenada Oliwkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody i 2 łyżeczki soli do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać fasolę; gotować 25 minut lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Drenaż.
4
Oliwki i pozostałe składniki umieścić w robocie kuchennym; dodać pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Proces, aż drobno posiekane, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połącz fasolę i mieszaninę oliwek w dużej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn