Grzechotnik z Tapenadą oliwkową
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Grzechotnik z Tapenadą oliwkową może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, rozmaryn, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Tapenada Oliwkowa, oraz Tapenada Oliwkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody i 2 łyżeczki soli do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać fasolę; gotować 25 minut lub aż fasola będzie miękka.
Oliwki i pozostałe składniki umieścić w robocie kuchennym; dodać pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Proces, aż drobno posiekane, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Połącz fasolę i mieszaninę oliwek w dużej misce; wrzucić dobrze.