Grzany poncz z żurawiny może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grzany poncz z granatu i Czerwonego Wina, Poncz z grzanej gruszki i żurawiny, oraz Grzany Poncz żurawinowy i noworoczne loterie.
Instrukcje
1
Sortuj żurawinę, odrzucając potłuczone i zbutwiałe owoce. Opłukać jagody i umieścić na patelni 5-do 6-quart; dodać koktajl z soku żurawinowego, rodzynki i laski cynamonu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć i dusić na małym ogniu do mieszania smaków, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl Z Soku żurawinowego
Laska Cynamonu
żurawina
Jagody
Rodzynki
Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać wino i 1/4 do 1/2 szklanki cukru, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Wino
3
Podgrzewać do gotowania na parze, 5 do 8 minut; nie gotować.
4
Dodaj ekstrakt migdałowy i Likier pomarańczowy; utrzymuj poncz w cieple na najniższym ogniu i kadzi do kubków lub kieliszków na łodygach.