Grzany Sos Żurawinowy
Grzany sos żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 88 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, zmielone goździki, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzany Cydr Żurawinowy, Grzany Cydr Żurawinowy, oraz Żurawinowy Cytrusowy Grzany Cydr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w średniej wielkości ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 2 minut. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut, aż żurawina zmięknie i pop i sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu (sos będzie gęstnieć bardziej, gdy dreszcze).
Ostudzić, następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.