Grzany Sos Żurawinowy

Grzany Sos Żurawinowy
Grzany sos żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 88 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, zmielone goździki, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzany Cydr Żurawinowy, Grzany Cydr Żurawinowy, oraz Żurawinowy Cytrusowy Grzany Cydr dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w średniej wielkości ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 2 minut. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut, aż żurawina zmięknie i pop i sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu (sos będzie gęstnieć bardziej, gdy dreszcze).
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ostudzić, następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W33 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn