Grzany Cydr
Need a bezglutenowy i wegański napój? Grzany cydr może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz herbatę, liście laurowe, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Gorący Grzany Cydr, Grzany cydr, oraz Grzany Cydr.
Instrukcje
Wlać cydr, rum i herbatę ziołową do szerokiego rondla, dodać cukier i zalać na małym ogniu do mull.
Pokrój na pół klementynki, w każdej połowie włóż goździki i dodaj je do patelni.
Połamać laski cynamonu na pół i wrzucić na patelnię.
Dodaj liście laurowe, potłuczone strąki kardamonu i cały kawałek imbiru i pozwól, aby wszystko zaparzało, gdy patelnia prawie się zagotuje.
Gdy patelnia zbliża się do wrzenia, zmniejsz ciepło, tak aby po prostu utrzymywało ciepło, i kadzi do żaroodpornych szklanek z uchwytami do serwowania.
Aby zrobić z tego podgrzewacz bezalkoholowy, wymień cydr i rum na 1 litr soku jabłkowego i szklankę świeżo wyciśniętego soku z cytryny. Prawdopodobnie nie potrzebujesz cukru, ale smak, gdy ciepłe, aby zobaczyć, czy chcesz trochę i dodać, jak chcesz.