Grzanki z wędzonej kaczki z piernikowym rabarbarem
Tosty z wędzonej kaczki z piernikowym rabarbarem wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka cukru, gałązki kolendry, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Grzanki z kaczki i buraków, Kawałki Kaczki Pomarańczowo-Piernikowe, oraz Łosoś z piernikowym kompot rabarbarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Posmaruj 1 stronę każdego kromki chleba lekko masłem, następnie tostuj na blasze w środku piekarnika na złoty kolor, około 6 minut i ostudź.
Gotować na wolnym ogniu rabarbar, imbir, woda i cukier w małym ciężkim rondlu, odsłoniętym, delikatnie mieszając, aż rabarbar będzie po prostu miękki, 2 do 3 minut, a następnie ustawić patelnię w misce z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Rabarbar odsączyć na sitku ustawionym nad miseczką, odstawić rabarbar, następnie ubić razem 2 łyżeczki rabarbaru płynnego i majonezu. Wyrzucić pozostałą ciecz do gotowania.
Usuń skórę i tłuszcz z piersi kaczki. Wyrzeźbić 18 (1/8-cala grubości) plastry z kaczki, cięcia w poprzek ziarna. Przycinaj plastry, aby pasowały do tostów, rezerwując pozostałą kaczkę do innego użycia.
Rozprowadzić po 1 łyżeczce majonezu rabarbarowego na maślanej stronie każdego tosta i na wierzchu dodać 1 plasterek kaczki, 1 łyżeczkę rabarbaru i gałązkę kolendry.
* Dostępne w D ' Artagnan (800-327-8246).
* Toasty mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. * Piernikowany rabarbar można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić w płynie do gotowania, przykryć.