Grzanki Z Parmezanem

Grzanki Z Parmezanem
Grzanki z parmezanem wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, 4-calowe kostki chleba, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Grzanki Parmezan Ranch, Cukinia Z Parmezanem I Grzankami, oraz Grzanki Z Czosnkiem I Parmezanem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść chleb w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Skropić olejem i dobrze wymieszać z parmezanem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Rozłóż na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn