Grzanki Sałatkowe Cezar
Grzanki Sałatka Cezar może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, chleb na zakwasie, ghee i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Sałatka Cezar z domowym sosem Cezar i grzankami, oraz Sałatka Cezar z grzankami czosnkowymi.
Instrukcje
Czosnek i olej Połącz w małym rondlu. Gotować na wolnym ogniu, aż goździki będą jasnozłotego koloru, około 15 minut.
Wlać olej przez drobne sito, wycisnąć cały sok z goździków, a następnie wyrzucić ciała stałe. Odstawić olej czosnkowy na bok.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko naoliwić blachę do pieczenia.
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, obracając kostki chleba okresowo, aż lekko rumiane, o 20 protokół.
W dużej, nieprzywierającej patelni, stopić 1/3 szklanki ghee z 1/3 szklanki oleju czosnkowego na średnim ogniu. Gotować tosty w kostkach chleba w partiach, aż światło do średnio złoty kolor, obracając często.
Dodaj więcej ghee i oleju czosnkowego w razie potrzeby. Przełożyć do koszyka wyłożonego papierowymi ręcznikami i odcedzić na około 20 minut.