Grzanki Ricotta z salsą z rukoli i orzechów sosny
Grzanki Ricotta z rukolą i orzechami sosnowymi salsan to meksykański przepis, który służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kaparów, oliwy z oliwek, rukoli i orzeszków piniowych. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Sałatka Z Rukoli, Gruszek, Parmezanu I Orzechów Sosny, Sałatka Z Buraków, Koziego Sera, Orzechów Piniowych I Rukoli, oraz Pasta do smarowania ricotty, oliwek i orzechów sosny są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść anchois, czosnek, rukola, liście bazylii, kapary, Skórka z cytryny, sok i oliwa z oliwek w maszynce i pulsuj, aż będziesz miał lekko masywny, jasnozielony SOS. Większość orzechów piniowych wymieszać przez sos, łyżką do miski i rozsypać Pozostałe orzeszki piniowe na górze.
Włożyć ricottę do miski, doprawić, następnie ubijać, aż stanie się kędzierzawa i miękka. Łyżkę do miski, skropić odrobiną oliwy z oliwek i dodać mielonego lub dwóch czarnego pieprzu.
Gdy jesteś gotowy do jedzenia, rozgrzać grill do wysokiej.
Pokrój cienkie kromki chleba, każdy wystarczająco duży na kilka kęsów.
Rozłóż równomiernie na blasze do pieczenia i grilluj przez 2 minuty z każdej strony, aż złoty i chrupiący.
Każdy kawałek tosta skropić odrobiną oleju, posypać odrobiną łuszczącej się soli morskiej, następnie podawać z ricottą i salsą.