Grzanki Ricotta z salsą z rukoli i orzechów sosny

Grzanki Ricotta z salsą z rukoli i orzechów sosny
Grzanki Ricotta z rukolą i orzechami sosnowymi salsan to meksykański przepis, który służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kaparów, oliwy z oliwek, rukoli i orzeszków piniowych. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Sałatka Z Rukoli, Gruszek, Parmezanu I Orzechów Sosny, Sałatka Z Buraków, Koziego Sera, Orzechów Piniowych I Rukoli, oraz Pasta do smarowania ricotty, oliwek i orzechów sosny są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść anchois, czosnek, rukola, liście bazylii, kapary, Skórka z cytryny, sok i oliwa z oliwek w maszynce i pulsuj, aż będziesz miał lekko masywny, jasnozielony SOS. Większość orzechów piniowych wymieszać przez sos, łyżką do miski i rozsypać Pozostałe orzeszki piniowe na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Włożyć ricottę do miski, doprawić, następnie ubijać, aż stanie się kędzierzawa i miękka. Łyżkę do miski, skropić odrobiną oliwy z oliwek i dodać mielonego lub dwóch czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Gdy jesteś gotowy do jedzenia, rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pokrój cienkie kromki chleba, każdy wystarczająco duży na kilka kęsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
Rozłóż równomiernie na blasze do pieczenia i grilluj przez 2 minuty z każdej strony, aż złoty i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Każdy kawałek tosta skropić odrobiną oleju, posypać odrobiną łuszczącej się soli morskiej, następnie podawać z ricottą i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Przez CiastoPrzez Ciasto
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn