Tosty z krabów wymagają z grubsza 15 minut od początku do końca. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka masła, sól czosnkowa, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Crabmeat Cup, Crabmeat Quiche, oraz Crabmeat Rollups dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce do mieszania, połączyć mięso krabowe, masło lub margarynę, majonez, sól czosnkową i sól przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.