Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym

Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Bangers i zacieru z sosem cebulowym spróbować. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 106 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, mąki, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym, Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym, oraz Dziś Kolacja: Bangers i Mash z sosem cebulowym.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć zimną wodą. Dobrze doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do gotować, i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić i umieścić z powrotem w rondlu, dodać 3 łyżki masła i 2/3 szklanki mleka, i zacieru z masher ziemniaków, dodając więcej mleka, jeśli pożądana jest luźniejsza konsystencja. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Podgrzać pozostałe 3 łyżki masła w dużej patelni non-stick na średnim ogniu aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i liść laurowy i gotuj, często mieszając, aż cebula będzie brązowa, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Posypać mąką i wymieszać, aż mąka równomiernie połączy się z cebulą. Stale mieszając, powoli wlać bulion na mieszaninę cebuli. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, często mieszając, następnie zmniejszyć ogień do medium i gotować, aż zgęstnieje, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Doprawić do smaku solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, aż się połysk. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Miejsce bangers na patelni i gotować, aż rumiane z jednej strony, o 5 protokół; flip bangers i przykryć. Gotować, aż bangers są w pełni ugotowane, o 6 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podzielić zacieru między 4 talerze, umieścić 2 bangers na każdym stosie zacieru, i top z sosem cebulowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Podawać z brązowym piwem i dodatkowym sosem i mocną musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
AleAle
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn