Grzanki Francuskie Z Gofrem Brioche

Grzanki Francuskie Z Gofrem Brioche
Przepis gofrowane Brioche francuskie tosty jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rum Rodzynki Gofrowane Tosty Francuskie, Tosty francuskie Gofrowo-jagodowe z smoothie marchewkowo-imbirowym, oraz Gil ' s Brioche French Toast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej gofrownicę do średniej wysokości. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (aby utrzymać ciepło gotowanych gofrów).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Mleko, cukier, wanilia, sól i jajka ubić w misce lub naczyniu do pieczenia. Namoczyć kawałek chleba w mieszaninie przez 2 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Lekko posmaruj górną i dolną część gofrownicy masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Namoczony chleb ułożyć na gofrownicy i delikatnie zamknąć (nie naciskać). Gotować, aż złoty kolor i suszyć pod spodem po podniesieniu rogu, 5 do 6 protokół. Trzymaj ciepło w piekarniku lub przykryte folią na talerzu. Powtórz z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Na wierzch tosty polać syropem, malinami i cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn