Grzanki Francuskie Z Gofrem Brioche
Przepis gofrowane Brioche francuskie tosty jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rum Rodzynki Gofrowane Tosty Francuskie, Tosty francuskie Gofrowo-jagodowe z smoothie marchewkowo-imbirowym, oraz Gil ' s Brioche French Toast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej gofrownicę do średniej wysokości. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (aby utrzymać ciepło gotowanych gofrów).
Mleko, cukier, wanilia, sól i jajka ubić w misce lub naczyniu do pieczenia. Namoczyć kawałek chleba w mieszaninie przez 2 minuty na stronę.
Lekko posmaruj górną i dolną część gofrownicy masłem.
Namoczony chleb ułożyć na gofrownicy i delikatnie zamknąć (nie naciskać). Gotować, aż złoty kolor i suszyć pod spodem po podniesieniu rogu, 5 do 6 protokół. Trzymaj ciepło w piekarniku lub przykryte folią na talerzu. Powtórz z pozostałym chlebem.
Na wierzch tosty polać syropem, malinami i cukrem cukierniczym.