Grzanki Czosnkowo-Parmezanowe

Grzanki Czosnkowo-Parmezanowe
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 111 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chleb, ser parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grzanki Czosnkowo-Parmezanowe, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Tosty Z Parmezanem.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Umieść francuski chleb na blasze do pieczenia. Broil 1 minutę lub do lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Każdy plaster posmarować 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; przetrzeć plastry z wyciętą stroną połowicznego ząbka czosnku. Na każdy plaster równomiernie nałożyć 1 1/2 łyżeczki startego świeżego sera Parmigiano-Reggiano. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn