Grzanki Butternut
Grzanki Butternut może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 196 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, sól, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa maślana z grzankami z parmezanem, Dynia Masłowa na grzankach serowych, oraz Dynia Masłowa na grzankach serowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kostki chleba na blasze do pieczenia i piec w 400 przez 10 do 12 minut lub aż lekko rumiane i tosty. Odstawić do ostygnięcia. Zwiększenie temperatury pieca do 45
Kopiec squash i szalotka w środku obramowanej blachy do pieczenia.
W małej miseczce ubić sól i 3 składniki.
Wlać na mounded squash i szalotka, i wrzucić do płaszcza.
Rozłóż warzywa w jednej warstwie na arkuszu, w razie potrzeby używając 2 arkuszy.
Piecz w 450 przez 20 minut lub do miękkości po przekłuciu. Wstrząsnąć arkusz w połowie gotowania. Wrzucić ciepły squash w misce z zastrzeżonych grzanek i szałwii.
Rozłóż na rozgrzanym talerzu i przykryj, aby były ciepłe, aż będą gotowe do podania.