Grzane wino Sandry
Grzane wino Sandry to bezglutenowe i bezmleczne napój. Jedna porcja zawiera 1316 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $12.5 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ścinane migdały, skórkę pomarańczową, długie laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Grzane wino - nie mylić z winem pleśniowym, Grzane Wino {Gorące Wino-Vin Chaud}, oraz Grzane Wino.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na średnim ogniu wlać całą butelkę czerwonego wina do garnka. Pamiętaj, aby nie podnosić zbytnio temperatury, w przeciwnym razie alkohol spali się, a cukry przypalą się. Wymieszać cukier i nadal mieszać, aż się rozpuści, około 1 minuty.
Dodaj wanilię, mieszankę przypraw szarlotki, skórkę pomarańczową, świeży imbir i rodzynki. Pozostawić mieszaninę do stromej przez 10 minut.
Sprawdzić mieszając raz na jakiś czas. Gdy wino zacznie poruszać się nieco wolniej i stanie się nieco syropowate, wlej wódkę i brandy. Kontynuuj strome przez 5 do 7 minut
Połóż 3 do 4 migdałów na dnie szklanek lub kubków do serwowania. Jeśli wlewasz gorący napój do szklanki, pamiętaj, aby metalowa łyżka spoczywała wewnątrz naczynia. Odprowadzi ciepło z dala od szkła, aby nie pękło. Za pomocą chochli wlej napój przez sitko (sitko do herbaty) do szklanek.
Dekoruj długą laską cynamonu.