Grzana czerwona kapusta z klementynkami

Grzana czerwona kapusta z klementynkami
Grzana czerwona kapusta z klementynkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę, cebulę, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 36 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Czerwona kapusta z grzanym portem i gruszkami, Grzany Czerwony Cydr, oraz Grzane Czerwone Wino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Całość Clementine zagnieść goździkami i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
2
Pozostałe składniki wymieszać w dużym rondlu lub zapiekance ognioodpornej. Przykryć i gotować przez 30 minut, następnie przytulić w kolczastej klementynki, przykryć ponownie i gotować przez 30 minut więcej, aż kapusta będzie miękka. Sezonować i jeść na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn