Gruyère Tuńczyk Melt Przepis

Gruyère Tuńczyk Melt Przepis
Gruyère tuńczyk Melt przepis jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 518 kalorii, 58g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 46 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przepis Na Stopiony Tuńczyk Eatingwell, Przepis Na Skórki Ziemniaków Z Tuńczyka, oraz Stopić Serce Stopić Tuńczyk dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn