Gruszkowy Chutney Bruschetta z pekanami i serem pleśniowym
Gruszka Chutney Bruschetta z pekanami i serem pleśniowym jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, morele, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka gruszkowa z serem pleśniowym i orzechami pekan, Truskawkowa Bruschetta z boczkiem, kandyzowanymi pekanami i kozim serem z balsamiczną mżawką, oraz Rzymska z jabłkiem, pekanami i serem pleśniowym.
Instrukcje
1
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj szalotki i smażyć przez 2 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
4
Dodać gruszkę i 6 kolejnych składników (przez cynamon); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 20 minut lub aż gruszka będzie miękka i mieszanina jest gęsta. Schłodzić do temperatury pokojowej. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Gruszka
5
Łyżka około 1 1/2 łyżki chutney na każdym plasterku bagietki; top każdy z 1/2 łyżeczki pekan i 1/2 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Ser
Orzeszki Pekan
6
Posypać równomiernie posiekanym szczypiorkiem i tymiankiem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.