Gruszkowe Tarty Budyniowe

Gruszkowe Tarty Budyniowe
Gruszkowe tarty Budyniowe to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1365 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto graham cracker strupki, gałka muszkatołowa, kubki budyń waniliowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Tarty Z Kremem, Truskawkowe Tarty Budyniowe, oraz Tarta Budyniowa Z Jajkiem Chińskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka budyniu do skórki ciasta; posypać równomiernie posiekaną gruszką. Top każdą porcję z 1 łyżką ubitą polewą; posypać lekko gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn