Gruszkowe Chipsy Żurawinowe

Gruszkowe Chipsy Żurawinowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj chipsów z żurawiny gruszkowej. Ten przepis służy 12 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukier granulowany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chipsy dyniowo-gruszkowe, Chipsy Peach ' n ' Pear, oraz Chipsy Jagodowo-Gruszkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 i równomiernie rozstaw 2 Stojaki do pieczenia. Do dużej miski włóż soki pomarańczowe i cytrynowe. Gruszki obieramy, kroimy na pół i rdzeniujemy, następnie kroimy cienko wzdłuż i kroimy plastry na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
CytrynaCytryna
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Do soku dodać gruszki i delikatnie wrzucić. Wymieszać z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
SokSok
GruszkaGruszka
3
W osobnej małej misce wymieszać skórkę z soczystej pomarańczy, cukrów, cynamonu, gałki muszkatołowej i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Posypać gruszkami i żurawiną i delikatnie, ale dokładnie wymieszać. Podzielić na 12 małych owalnych naczyń do pieczenia (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
GruszkaGruszka
5
Dodać polewę: w średniej misce wymieszać skórkę, mąkę, brązowy cukier, cynamon, sól i owies.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodaj masło i wymieszaj widelcem, aż mieszanina utworzy małe grudki (duże grudki rozbijaj palcami).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Wierzch owoców z okruchami, dzieląc równomiernie. Ułóż ramekiny po przekątnej na 2 dużych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec 40 do 50 minut, lub aż owoce są bulgotanie i polewa jest dość rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło, z imbirem Crme Anglaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn