Gruszki Żurawinowe

Gruszki Żurawinowe
Gruszki żurawinowe to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje 84 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka żurawiny, mielonego cynamonu, gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Gruszki żurawinowe, Gruszki Żurawinowe, oraz Sos żurawinowy z gruszkami i kardamonem.

Instrukcje

1
W rondlu połącz wodę, cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać gruszki; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać z żurawiną. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Podawać na ciepło lub schłodzone.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn