Gruszki waniliowe z sosem waniliowym

Gruszki waniliowe z sosem waniliowym
Gruszki waniliowe z sosem waniliowym wymagają ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 286 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka wina, jogurt waniliowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gotowane gruszki w czerwonym winie z sosem waniliowym, Flambeed Vanilla-gotowane gruszki z sosem morelowym, oraz Gotowane gruszki z sosem jogurtowym waniliowo-miodowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj wino, cukier, ziarno wanilii i nasiona oraz 3 szklanki wody na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić gruszki na stojąco. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj gruszki, przykryj pergaminem i gotuj na wolnym ogniu, aż gruszki będą miękkie, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Gruszki wyjąć do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Usuń fasolę wanilii. Podnieść ciepło do wysokiej; gotować płyn kłusowniczy, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, 35 minut. Przykryć i schłodzić gruszki i syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Jogurt i syrop ubić razem. Łyżka sosu na talerze do serwowania; umieść gruszkę w środku każdego z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn