Gruszki Rubinowe
Gruszki rubinowe to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 363 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, udekoruj: mielony cynamon, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Gruszki Rubinowe, Red Ruby Sangria, oraz Kurczak Rubinowy.
Instrukcje
Ułóż połówki gruszki, pokrój bok do góry, w ungreased 13" x 9" naczyniu do pieczenia. Mieszamy piwo imbirowe i kolejne 3 składniki.
Na gruszki wlać mieszankę Ginger ale; posypać 1/4 łyżeczki cynamonu. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Wyjmij gruszki z lodówki i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut. Odkryć i piec w 350 przez 40 minut.
Galaretkę rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu; wymieszać z pozostałym 1/4 łyżeczki cynamonu i 3 łyżkami soków z patelni.
Wyjąć gruszki z naczynia do pieczenia za pomocą łyżki szczelinowej.
Gruszki umieścić w naczyniu do serwowania; wlać masę galaretką na gruszki.
Podawać z kremem Mock Devonshire.
Dekorować, w razie potrzeby.